Härkäpapu-broileri-pastavuoka

Laktoositon
​17 annosta á 250 g

80 annosta / 13 annosta
4,000 kg / 0,660 kg Simpukka- tai kierrepastaa
4,000 kg / 0,660 kg Pikkuporkkanaa, pakaste
6,000 kg / 1,000 kg Broilerisuikaletta, kypsää
4,000 kg / 0,660 kg Esikypsennettyä kokonaista härkäpapua
0,010 kg / 0,002 kg Pippuriseosta
0,010 kg / 0,002 kg Currya
0,200 kg / 0,030 kg Sipulijauhetta
0,200 kg / 0,030 kg Pitsamaustetta
0,160 kg / 0,026 kg Suolaa
14,00 kg / 2,300 kg Ruokakermaa 15%

Saanto
32,58 kg / 5,4 kg

Valmistus:

Pane raa’at pastat reikävuokaan, 1/1-65 mm. Kypsennä pastat uunissa höyrytoiminnolla, 100 ºC (kypsennysaika tuoteselosteesta). Pane kypsä pasta umpivuokaan.Lisää pastan joukkoon sulatetut porkkanat, broilerisuikaleet ja kylmällä vedellä huuhdellut härkäpavut. Punnitse mausteet, yhdistä ne ja pane pastavuokaan. Sekoita huolellisesti. Kaada lopuksi ruokakerma vuokaan. Sekoita kevyesti. Kuumenna uuni kiertoilmalla 230 ºC. Kypsennä kiertoilma 180 °C, 30-40 minuuttia. Sopivasti kypsyneessä vuoassa on sakeahkoa kermaa vuoan pohjalla vetäytymistä varten.