Härkäpapu-porkkanavuoka

Ainekset:

GN 1/1-65 mm
56 annosta a 100 g
18 annosta a 300 g
 
4,500 kg Porkkanaa
6,000 kg Vettä
0,090 kg Hasselpähkinärouhetta
0,090 kg Hunajaa
0,017 kg Muskottipähkinää
0,150 kg Suolaa
0,300 kg Kananmunaa
0,150 kg Ruokakermaa
0,300 kg Härkäpapurouheseosta
 
Saanto 5,600

Valmistus:

Kypsennä porkkanat padassa aivan kypsiksi. Soseuta ne.
Lisää soseen joukkoon hasselpähkinärouhe, hunaja, mausteet, kananmuna ja kerma. Sekoita tasaiseksi. Lisää härkäpapurouhe kevyesti seokseen. Voitele vuoka. Pane massa vuokaan ja koristele pinta. Lisää ohuesti pinnalle korppujauhoa.
Kypsennä
Yhdistelmätoiminto 180 ºC, 30 min.

Ravintosisältö (Laskelmassa käytetty 15 % rasvaa sisältävää ruokakermaa)

/ 100 g/ 300 g
Energia329 kJ / 79 kcal985 kJ / 236 kcal
Rasva2,4 g7,3 g
josta tyydyttynyttä0,6 g1,9 g
Hiilihydraatit8 g24 g
joista sokereita5,9 g17,7 g
Ravintokuitu2,7 g8,2 g
Proteiini4,4 g13,1 g
Suola0,5 g1,4 g