Härkäpapu-porkkanavuoka

GN 1/1-65 mm
56 annosta á 100 g/18 annosta á 300 g
Laktoositon, gluteeniton, kasvisruoka

Ainekset:

4,500 kg Porkkanaa
6,000 kg Vettä
0,090 kg Hasselpähkinärouhetta
0,090 kg Hunajaa
0,017 kg Muskottipähkinää
0,150 kg Suolaa
0,300 kg Kananmunaa
0,150 kg Ruokakermaa (laktoositonta)
0,300 kg Verso Härkäpapurouheseosta

Saanto 5,600

Valmistus:

Kypsennä porkkanat padassa aivan kypsiksi. Soseuta ne. Lisää soseen joukkoon hasselpähkinärouhe, hunaja, mausteet, kananmuna ja kerma. Sekoita tasaiseksi. Lisää Härkäpapurouheseos kevyesti seokseen. Voitele vuoka. Pane massa vuokaan ja koristele pinta. Lisää ohuesti pinnalle korppujauhoa. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 180 ºC, 30 min.