Härkis® Hodarit

Laktoositon
100 annosta á 130 g

5,0 kg Hot dog -sämpylä
3,0 kg Härkis® Original härkäpapuvalmiste 2,5 kg

Salaatti

2,0 kg Valkokaali
1,0 kg Porkkana, raastettu
1,0 kg Rydbergs vegaanimajoneesi 35%
0,2 kg KNORR Inkivääri Pyré professional
0,35 l Appelsiinimehutiiviste
0,1 l Sitruunamehu

Kastike

1,0 kg Rydbergs vegaanimajoneesi 35%
0,4 kg Shiracha-kastike
0,3 l Omenamehu

Pinnalle: tuore korianteri ja kuivattu sipuli

Valmistus:

Laita hodarisämpylät GN-vuokaan (á 50 g) ja lämmitä ne juuri ennen tarjoilua yhdistelmäuunissa kannen alla 100% höyryssä n. 2 minuuttia. Lämmitä myös Härkis® ​höyryssä.

​Suikaloi kaali ja raasta porkkanat. Sekoita majoneesin joukkoon appelsiinimehutiiviste ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää mausteet. Sekoita majoneesi kasvissuikaleiden joukkoon. Anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.

​Sekoita majoneesin joukkoon omenamehu ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää Shiracha-kastiketta maun mukaan.

​Sekoita Härkiksen®​ joukkoon korianteria. Kokoa hodarit. Annostele sämpylöiden väliin inkivääri coleslaw-salaattia (30 g/hodari) ja Härkistä®​ (30 g/hodari). Pursota pinnalle Shiracha-kastiketta. Koristele kuivatulla sipulilla.

​Raakapaino yhteensä: 14,35 kg
​Saanto yhteensä: 13,0 kg
​Valmistushävikki: 9,41 %

​Reseptit: Unilever Foodsolutions, Tuula Korkalainen