Härkis® lasagne

20 annosta á 300 g
Laktoositon
 

Härkis® tomaattikastike

0,5 l vesi
0,03 kg KNORR kylmäliukoinen tärkkelys/suuruste
1,5 kg tomaattimurska
0,8 kg Härkis® Original härkäpapuvalmiste 2,5 kg
0,1 kg KNORR Valkosipuli puré Professional
0,01 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
0,002 kg Provencen yrttimausteseos, suolaton
0,001 kg Mustapippuri, rouhittu
0,6 kg Juuressuikalesekoitus, pakaste
 

Valkokastike

1,7 l Kevytmaitojuoma, laktoositon
0,5 l KNORR Ruoka 15% laktoositon
0,3 kg Cremé Bonjour Maustamaton, laktoositon
0,15 kg KNORR kylmäliukoinen tärkkelys/suuruste
0,015 kg Suola
0,001 kg Valkopippuri, jauhettu
0,1 kg Juustoraaste
 
0,6 kg KNORR lasagnelevyt

Valmistus:

Härkis tomaattikastike: tomaattikastiketta varten sekoita kylmätärkkelys nopeasti kylmään veteen. Lisää tomaattimurska, Härkis® Original härkäpapuvalmiste, mausteet ja kohmeiset juuressuikaleet.

Valkokastike: valkokastiketta varten sekoita kylmäliukoinen tärkkelys nopeasti kylmään maitoon. Lisää KNORR Ruoka 15%, Creme Bonjour -tuotejuusto ja mausteet. Anna kastikkeen suurustua hetki.

Kokoa lasagne laittamalla Härkis® ​tomaattikastike voidellun 1/1 65 mm GN-vuoan pohjalle (n. 800 g). Laita 3 lasagnelevyä vuokaan ja levitä uusi kerros Härkis® tomaattikastiketta ja lisäksi 500 g valkokastiketta. Tee kolmas ja neljäs kerros samoin. Päällimmäiseksi tulee vain valkokastiketta. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä yhdistelmäuunissa + 160 asteessa (50% höyry) kypsäksi noin 50-60 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Vinkki! Voit koota lasagnen kylmänä edellisenä päivänä ja kypsentää seuraavana päivänä menekin mukaan.

​Raaka-paino yhteensä: 6,909 kg
​Saanto yhteensä: 6,20 kg
Valmistushävikki: 10,26%