HÄRKIS®-makaronilaatikko (kylmävalmistus)

​17 annosta á 250 g
Laktoositon, munaton, kasvisruoka

0,700 l Ruokakerma 15 % (laktoositon)
2,000 l Vesi
0,105 kg Knorr kylmäliukoinen tärkkelys 4 kg
0,012 kg Suola
0,003 kg Mustapippuri, rouhittu
0,020 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
0,001 kg Herbes de Provence, yrttiseos
0,190 kg Maustamaton tuorejuusto 1,5 kg (laktoositon)
0,030 kg Knorr Paprikapyree 2 x 750 g
0,900 kg Sarvimakaroni
0,250 kg Sipulikuutio, pakaste
0,550 kg HÄRKIS® Original härkäpapuvalmiste 2,5 kg

Valmistus:

Annostele pataan noin puolet nesteistä. Yhdistä kuivamausteet ja liemijauhe kylmätärkkelyksen joukkoon. Sekoita voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaien kuiva-ainekset nesteen joukkoon. Lisää loput nesteet, tuorejuusto ja paprikapyree.

​Sekoita ja anna liemen saostua herken. Sekoita joukkoon makaronit, sipuli ja HÄRKIS®. Annostele massa vuokiin. Paista yhdistelmäpaistolla 130 asteessa noin 45 minuuttia (sisälämpötila noin 82°​C). Ruskista tarvittaessa paiston loppuvaiheessa kuivapaistolla. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.