Juures-härkäpapukastike

100 annosta a’ 0,2 kg

9,2 kg vettä
0,26 kg kasvislientä
6,9 kg kasvisseosta
2 kg porkkanaa
1,5 kg selleriä
0,7 kg sipulia
0,7 kg parsakaalia
0,6 kg tomaattisosetta
0,013 kg pippuriseosta
0,078 kg suolaa
1,3 kg sulatejuustoa
0,47 kg vaaleaa suurustetta
1,3 kg härkäpapuruoheseosta

Valmistus:

Saanto 20,1 kg
Kuutioi kasvikset (10×10 mm).
Pane pataan vesi ja kasvisliemijauhe.
Lisää kasviskuutiot ja kypsennä puolikypsiksi.
Lisää tomaattisose, mausteet, sulatejuusto ja suuruste.
Anna hautua kypsäksi.
Lisää härkäpapurouheseos kevyesti sekoittaen.
Älä keitä enää kastiketta.

Ravintosisältö (Ravintosisällön laskennassa on käytetty 24% rasvaa sisältävää sulatejuustoa.)

/ annos (2dl)/ 100 g
Energia625 kJ / 150 kcal310 kJ / 75 kcal
Rasva6,1 g3,1 g
josta tyydyttynyttä3,2 g1,6 g
Hiilihydraatit12 g5,8 g
joista sokereita5,9 g3,0 g
Ravintokuitu3,5 g1,8 g
Proteiini11 g5,3 g
Suola1,8 g0,9 g