Kasvis-härkäpapukiusaus

Gn 1/1-65 mm vuoka 12-13 annosta a’ 0,4 kg
Laktoositon, kananmunaton, gluteeniton, kasvisruoka

1,400 kg Perunasuikaletta (4 mm)
1,300 kg Suikalejuuresta (selleri, porkkana, lanttu, 4 mm)
0,400 kg Sipulikuutioita
0,030 kg Suolaa (0,5 %)
0,002 kg Yrttiseosta (0,04 %)
0,002 kg Mustapippuria (0,03 %)
0,300 kg Verso Härkäpapurouheseosta
1,800 kg Ruokakermaa (15 %, laktoositon)

Saanto 5,234 kg

Valmistus:

Suikaloi perunat ja kasvikset 4 mm:n suikaleterällä. Huuhdo suikaleet kylmällä vedellä. Voitele paistovuoka. Pane kerros perunasuikaleita vuokaan. Lisää suikalejuurekset, sipuli, mausteet ja härkäpapurouheseos. Lisää loput perunat. Lisää kerma tasaisesti vuokaan. Kypsennä höyrytoiminnolla 5 min ja yhdistelmätoiminnolla 160 ºC, 40 min, 40 %. Hävikki 10 %