Kasvis-härkäpapukiusaus

Gn 1/1-65 mm vuoka 100 annosta a’ 0,4 kg

1,400 kg Perunasuikaletta (4 mm)
1,300 kg Suikalejuuresta (selleri, porkkana, lanttu, 4 mm)
0,400 kg Sipulikuutioita
0,030 kg Suolaa (0,5 %)
0,002 kg Yrttiseosta (0,04 %)
0,002 kg Mustapippuria (0,03 %)
0,300 kg Härkäpapurouheseosta
1,800 kg Ruokakermaa (15 %)

Valmistus:

Saanto 5,234 kg
Suikaloi perunat ja kasvikset 4 mm:n suikaleterällä.
Huuhdo suikaleet kylmällä vedellä.
Voitele paistovuoka.
Pane kerros perunasuikaleita vuokaan.
Lisää suikalejuurekset, sipuli, mausteet ja härkäpapurouheseos.
Lisää loput perunat.
Lisää kerma tasaisesti vuokaan.
Kypsennä
Höyrytoiminto 5 min
Yhdistelmätoiminto 160 ºC, 40 min, 40 %
Hävikki 10 %

Ravintosisältö

/ annos (300 g)/ 100 g
Energia1365 kJ / 325 kcal455 kJ / 110 kcal
Rasva13 g4,5 g
josta tyydyttynyttä8,4 g2,8 g
Hiilihydraatit32 g11 g
joista sokereita5,9 g2,0 g
Ravintokuitu4,7 g1,6 g
Proteiini15 g5 g
Suola2,8 g0,9 g