Avokadojäätelö

Avokadojäätelö

4 annosta

3 avokadoa
puolikkaan sitruunan mehu
1dl kookosmaitoa
1dl kuohukermaa
1dl Verso Härkäpapurouheseosta
Hunajaa makeutukseksi
Päälle Verso härkäpapugranolaa (Natural tai Karpalo)

Lisää kaikki aineet tehosekoittimeen (paitsi granola, joka vasta koristeluksi). Huom! Kookosmaito itsessään on niin makeaa, että hunajaa kannattaa laittaa aika vähän. Sekoita massa tasaiseksi, paitsi Härkäpapurouheseos, joka tuo hyvin rapeutta nice creamiin. Laita pakastimeen ja sekoita massaa noin tunnin välein. Muutaman tunnin päästä valmista! Ripottele annosten päälle vielä härkäpapu granolaa koristeluksi.

Vinkki! Nice creamissa ei ole samoja säilöntäaineita kuin normaalissa kaupan jäätelössä, joten se jäätyy helposti kivikovaksi. Pehmitä jäätelöä vesihauteessa ennen tarjoilua, jos se on ollut pitkään pakastimessa. Älä sulata liikaa. Pian koostumus on täydellistä hyvinä jäätelöpalloina syötäväksi.

 

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>