BBQ Härkis®-kebakot

BBQ Härkis®-kebakot

4 annosta

200 g jauhoista perunaa
1 pkt(250 g) kypsää Barbercue härkäpapuvalmistetta(Härkis®)
2 kananmunaa
2 rkl tomaattisosetta
Paistamiseen
öljyä

Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Anna hetken jäähtyä. Kuori ja raasta perunat kulhoon. Sekoita joukkoon Härkis, kanamunat ja tomaattisose. Vaivaa seos huolella tasaiseksi. Muotoile massasta kostutetuin käsin noin 10 sentin pituisia kepakkoja. Paista kepakot keskilämmöllä varovaisesti pyöritellen kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Tarjoile vihannesten tai salaatin kera.

Vinkki: Vegaaniset kebakot syntyvät ilman kanamunaa. Tällöin rakenne jää aavistuksen pehmeämmäksi.