Chili con Härkis®

Chili con Härkis®

4 annosta

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
1 tl jauhettua juustokuminaa
1 prk(400 g) tomaattimurskaa
1 prk(290/175 g) kidneypapuja
2 rkl tomaattisosetta
1–2 dl vettä
1 rkl fariinisokeria
1 tl suolaa
1/ 2 tl rouhittua mustapippuria
1 punainen chili
1 punainen paprika
1 pkt(250 g) Härkis® BBQ'ta

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulia öljyssä pannulla hetken aikaa. Lisää joukkoon murskatut valkosipulinkynnet juustokumina ja kääntele vielä muutama minuutti. Lisää tomaattimurska ja huuhdellut ja valutetut kidneypavut sekä tomaattisose ja vesi. Mausta seos fariinisokerilla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Halkaise chili ja poista kanta, siemenet ja vaaleat osat. Pilko chili ja paprika. Lisää Härkiksen® kanssa kastikkeen joukkoon anna kuumentua. Tarjoile pääruokana riisin kera tai naposteluruokana tortillalastujen kanssa.