Granolainen Panna Cotta

Härkäpapugranola-pannacotta granaattiomenalla

2 suurta tai 4 pientä annosta

Punaiset granaattiomenan siemenet ja kuivatut karpalot härkäpapugranolassa tuovat punaista joulun tuiketta vaniljaisen jogurtilla kevennetyn panna cottan pinnalle.

2 dl kermaa
3 dl turkkilaista jogurttia
3 liivatelehteä
1 tl vaniljauutetta
hieman steviaa (tai 2 tl vaniljasokeria), maista makeus
2 dl Verso Härkäpapugranola Karpaloa
1 granaattiomena

  1. Liota liivatteita kylmässä vedessä 5 min.
  2. Kiehauta kerma, kaada se uuteen astiaan ja sekoita joukkoon puristellut liivatteet.
  3. Sekoita kermaan makeutus, jogurtti ja 1 dl härkäpapugranola karpaloa
  4. Kaada seos tarjoiluastioihin ja nosta jääkaappiin hyytymään yön yli (tai muutamaksi tunniksi)
  5. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet
  6. Asettele pannacotta-annosten pinnalle loput granolat ja granaattiomenan siemenet