Härkäpapu-juureskastike

Härkäpapu-juureskastike

0,5 l vettä
1 kpl kasvisliemikuutio
400 g kasvisseosta
100 g porkkanaa
100 g lanttua
100 g selleriä
50 g sipulia
50 g parsakaalia
1 dl tomaattisosetta
180 g sulatejuustoa
3 rkl vaaleaa suurustetta
1¾ dl härkäpapurouheseosta
pippuriseosta
1 tl suolaa

Kuutioi kasvikset. Pane pataan vesi ja kasvisliemijauhe. Lisää kasviskuutiot ja kypsennä puolikypsiksi.
Lisää tomaattisose, mausteet, sulatejuusto ja suuruste.
Anna hautua kypsäksi.
Lisää härkäpapurouheseos kevyesti sekoittaen.
Älä keitä enää kastiketta.
Tarjoile härkäpapu-juureskastike esimerkiksi täysjyväpastan kanssa.


Ravintosisältö
  / annos (2 dl) / 100 g
Energia 625 kJ
150 kcal
310 kJ
75 kcal
Rasva 6,1 g 3,1 g
 josta tyydyttynyttä 3,2 g 1,6 g
Hiilihydraatit 12 g 5,8 g
 joista sokereita 5,9 g 3,0 g
Ravintokuitu 3,5 g 1,8 g
Proteiini 11 g 5,3 g
Suola 1,8 g 0,9 g

 

(Ravintosisällön laskennassa on käytetty 24% rasvaa sisältävää sulatejuustoa.)