Härkäpapu-kasvissosekeitto

Härkäpapu-kasvissosekeitto

1 l vettä
200 g porkkanaa
220 g kukkakaalia
​1 iso sipuli
currya
chilijauhemausteseosta
suolaa
​110 g kevytsulatejuustoa
½ dl härkäpapurouheseosta
​tilliä

Mittaa vesi pataan, lisää kasvikset ja mausteet.
Kypsennä kasvikset aivan kypsiksi. Soseuta ne.
Lisää soseutuksen aikana sulatejuusto.
Lisää soseutettuun keittoon kevyesti sekoittaen härkäpapurouheseos.
Älä soseuta keiton härkäpapurouheseosta.
Koristele härkäpapu-kasvissosekeitto tilillä.


Ravintosisältö
  / annos (4 dl) / 100 g
Energia 445 kJ
105 kcal
110 kJ
27 kcal
Rasva 3,4 g 0,8 g
 josta tyydyttynyttä 1,8 g 0,4 g
Hiilihydraatit 8,6 g 2,1 g
 joista sokereita 6,6 g 1,6 g
Ravintokuitu 3,7 g 0,9 g
Proteiini 8,7 g 2,2 g
Suola 1,8 g 0,5 g

 

(Ravintosisällön laskennassa on käytetty 11% rasvaa sisältävää kevytsulatejuustoa.)