Härkäpapusnacks

Härkäpapusnacks

2 dl härkäpapurouheseosta
2 dl pähkinäsekoitusta
​2 rkl rypsiöljyä

Mausteseos:

​3 rkl hasselpähkinöitä
​1 tl jauhettua juustokuminaa
​1 rkl ruokokidesokeria
1 tl sormisuolaa
​ripaus mietoa chilipippuria

Valmista mausteseos paahtamalla hasselpähkinöitä ja juustokuminaa kuivalla pannulla hetken, kunnes niistä irtoaa aromia. Jauha seos mausteiden kanssa karkeaksi teholeikkurissa tai morttelissa. Kuumenna pannulla öljy ja paahda siinä härkäpapurouheseos ja pähkinät kevyesti kauniin ruskeaksi. Nosta pähkinäseos kulhoon ja sekoita joukkoon mausteet.


Ravintosisältö
  / 0,5 dl (35 g) / 100 g
Energia 800 kJ
190 kcal
2280 kJ
540 kcal
Rasva 14 g 40 g
 josta tyydyttynyttä 1,5 g 4,2 g
Hiilihydraatit 6,8 g 19 g
 joista sokereita 2,4 g 6,8 g
Ravintokuitu 3,3 g 9,4 g
Proteiini 8,3 g 24 g
Suola 0,9 g 2,7 g