Härkis® Enchiladat

8 kpl

8 vehnätortillaa

Täyte
1 pkt(250 g) Härkis® Texmexi'iä
1/ 4 pala kiinankaalia
1 punainen paprika
1 rkl öljyä
1 prk(230 g) mietoa tacokastiketta
3 dl juustoraastetta

Suikaloi kiinankaali ja pilko paprika. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kasvikset. Paista, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää joukkoon Härkis ja sekoita ainekset. Nosta pannu jäähtymään. Lisää joukkoon 2/ 3 osaa salsakastikkeesta ja juustoraasteesta. Täytä tortillat, kääri rullalle ja nosta uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Valuta päälle loput salsakastikkeesta ja ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Kuumenna 200 asteisessa uunin keskitasossa noin 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä. Tarjoile lämpiminä.