Härkis® flatbread

Härkis® flatbread

4 annosta

Taikina
2 dl vettä
15 g hiivaa
1/2 tl suolaa
5 dl vehnäjauhoja
2 rkl oliiviöljyä

Täyte
5 rkl punaista pestoa
1 1/2 dl parmesaaniraastetta
1 pkt (125 g) mozzarellaa
1 pkt (250 g) Härkistä
12 kirsikkatomaattia
rucolasalaattia

 

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, jauhot ja öljy. Alusta taikina tasaiseksi. Anna kohota lämpimässä kaksinkertaiseksi. Painele taikina jauhotetulla pöydällä ja kauli neljäksi, soikean muotoiseksi pitsapohjaksi. Kuumenna grilli tai grillipannu höyryävän kuumaksi. Jos et käytä grillipannua, paista leivät yksitellen. Paista leipiä ensin toiselta puolelta kaksi minuuttia. Käännä leivät ja sipaise päälle pestoa. Ripottele pinnalle parmesaaniraastetta. Leikkaa mozzarella viipaleiksi. Asettele juustoviipaleet leiville Härkiksen® ja halkaistujen kirsikkatomaattien kanssa. Jatka kypsentämistä, kunnes pohjat ovat kypsiä ja juusto sulanut kauniisti. Ripottele pinnalle rucolasalaattia.

Vinkki: Voit myös paistaa flatbreadit 250 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.