Juustoinen kukkakaalikanapata

Juustoinen kukkakaalikanapata
 

6 annosta

 

Oliiviöljyä paistamiseen
800 grammaa kanaa
suolaa, pippuria ja hieman chiliä ja tabascoa
200 g Verso Härkäpapurouheseosta
1 iso kukkakaali
1 iso parsakaali
2 dl vettä
1 kerma
150 g fetaa
n. 50 g juustoa 
 

 

Huuhtele ja pilko kukka- ja parsakaalit ja lado ne sekaisin uunivuokaan. Lisää päälle vesi ja kypsytä uunissa 225 asteessa 30 minuuttia.Kypsytä samalla kanasuikaleet pannulla öljyssä. Mausta kanat.Jauhaise Verso härkäpapuroudeseos hienommaksi tehosekoittimessa. Kun kaalit ovat kypsyneet puoli tuntia, nosta vuoka uunista ja yhdistä ja sekoita kaikki aineet. Lisää sekaan kerma. Lohko pinnalle reilusti fetaa ja juustoa. Laita vuoka takaisin uuniin ja kypsytä vielä 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen nauttimista.

 

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>