Kaali-granolasalaatti

Kaali-granolasalaatti

2 annosta

1 tuore parsakaali
1 pieni tai puolikas isosta tuoreesta kukkakaalista
n. 2 dl Verso härkäpapu granola karpaloa kevyesti paahdettuna
2 dl kermaviiliä
sinappia, yhden sitruunan mehu, suola ja pippuri

Leikkaa kaalit kulhoon ja paahda kevyesti pannulla härkäpapu granola karpaloa. Sekoita mausteet kermaviiliin ja lisää salaattiin. Sekoita ja tarjoile sellaisenaan tai lisukesalaattina.

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>

 


Ravintosisältö
  / annos (250 g) / 100 g
Energia 793 kJ
189 kcal
317 kJ
76 kcal
Rasva 6 g 2,5 g
 josta tyydyttynyttä 1 g 3 g
Hiilihydraatit 18 g 7,1 g
 joista sokereita 9 g 3,7 g
Ravintokuitu 6 g 2,5 g
Proteiini 12 g 4,7 g
Suola 1 g 0,3 g

 

Laskelmassa käytetty 6 % rasvaa sisältävää kermaviiliä.