Kasvis-härkäpapukiusaus

Kasvis-härkäpapukiusaus
800 g perunasuikaleita

300 g juureksia (esim. selleri, porkkana, lanttu)

100 g sipulikuutioita

2,5 dl härkäpapurouheseosta

5 dl ruokakermaa (15 % rasvaa)

2 tl suolaa

yrttiseosta

mustapippuria
Suikaloi perunat ja juurekset. Huuhdo suikaleet kylmällä vedellä.
Voitele paistovuoka. Levitä kerros perunasuikaleita vuokaan.
Lisää suikalejuurekset, sipuli, mausteet ja härkäpapurouheseos.
Lisää loput perunat. Lisää kerma tasaisesti vuokaan.
Kypsennä kasvis-härkäpapukiusaus 175⁰C:ssa uunissa 40 minuuttia.

Ravintosisältö
 
/ annos (300 g)
/ 100 g
Energia
1365 kJ
325 kcal
455 kJ
110 kcal
Rasva
13 g
4,5 g
 josta tyydyttynyttä
8,4 g
2,8 g
Hiilihydraatit
32 g
11 g
 joista sokereita
5,9 g
2,0 g
Ravintokuitu
4,7 g
1,6 g
Proteiini
15 g
5 g
Suola
2,8 g
0,9 g