Kasvis-härkäpapupihvit

Kasvis-härkäpapupihvit

300 g kaalia
​1 iso sipuli
​100 g parsakaalia
2 tl currya
50 g aurinkokuivattua tomaattia
3 rkl fariinisokeria
1 tl suolaa
​yrttiseosta
pippuriseosta
3 kananmunaa
​2 rkl maissitärkkelystä
2 dl ruokakermaa (15% rasvaa)
3,5 dl härkäpapurouheseosta
​öljyä paistamiseen

Suikaloi kaali ja leikkaa paloiksi sipuli, parsakaali ja tomaatti.
Lisää kasvisseoksen joukkoon mausteet, kananmunat, maissitärkkelys ja ruokakerma.
Sekoita massa tasaiseksi. Lisää massaan kevyesti sekoittaen härkäpapurouheseos.
Muotoile massasta pihvejä ja paista ne öljyssä pannulla.
Voit myös kypsentää kasvis-härkäpapupihvit uunissa 200⁰C:ssa n. 20 minuutin ajan.


Ravintosisältö
  /kpl (40g) / annos (3 kpl) / 100 g
Energia 230 kJ
55 kcal
690 kJ
165 kcal
570 kJ
135 kcal
Rasva 2,0 g 6,1 g 5,1 g
 josta tyydyttynyttä 0,8 g 2,5 g 2,1 g
Hiilihydraatit 4,7 g 14 g 12 g
 joista sokereita 2,5 g 7,5 g 6,3 g
Ravintokuitu 1,1 g 3,3 g 2,8 g
Proteiini 3,9 g 12 g 9,8 g
Suola 0,3 g 1 g 0,9 g