Mansikka-granolatrifle

Mansikka-granolatrifle

4 annosta

​250 g tuoreita mansikoita
​2 dl Verso Härkäpapugranolaa
​½ dl kuorittuja pistaasipähkinöitä

Jogurttimousse

2 dl vispikermaa
2 rkl sokeria
​2 tl vaniljasokeria
​2 dl turkkilaista jogurttia
​Koristeeksi tuoretta minttua

Perkaa ja pilko mansikat. Sekoita granola ja karkeaksi rouhitut pistaasipähkinät. Valmista jogurttimousse. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää jogurtti joukkoon ja nostele kevyesti vaahto sekaisin. Jaa tarjoilulaseihin kerroksittain mansikoita, granola-pähkinäseosta ja jogurttimoussea. Koristele mansikka-granolatrifle tuoreella mintulla.
 


Ravintosisältö
  / annos (200g) / 100g
Energia 1638 kJ / 391 kcal 807 kJ / 193 kcal
Rasva 25 g 12g
josta tyydyttynyttä 13,1 g 6,5 g
Hiilihydraatit 30 g 15 g
joista sokereita 21,0 g 10,0 g
Ravintokuitu 4,2 g 2,1 g
Proteiini 9,3 g 4,6 g
Suola 0,24 g 0,12 g