Mausteiset Härkis®-leivät

Mausteiset Härkis®-leivät

4 annosta

1 vaalea patonki
1 pkt(250 g) kypsää härkäpapuvalmistetta(Härkis)
1/ 2 dl makeaa chilikastiketta
2 tl makeaa soijakastiketta
2 kevätsipulivartta
korianteria

Pikkelöity porkkana-retikkasalaatti
1 porkkana
1 pala retikkaa
1 1/ 2 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl sokeria
ripaus suolaa
1 rkl riisiviinietikka

Srirachamajoneesi
1 dl majoneesia
1 rkl srirachakastiketta

Valmista ensin pikkelöity salaatti. Kuori ja leikkaa tai raasta porkkanat ja retikka ohuen ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kulhossa riisiviinietikka, sokeri ja suola. Sekoita suikaleet joukkoon. Peitä kulho kelmulla ja anna maustua noin puoli tuntia. Sekoita majoneesin ainekset. Mausta Härkis® chilikastikkeella ja soijalla. Hienonna kevätsipulinvarret. Leikkaa patonki neljään osaan ja halkaise palat. Sivele pohjille majoneesia. Täytä Härkiksellä®, pikkelöidyllä porkkana-retikkasalaatilla, kevätsipulilla ja korianterilla.