Kesäinen granolavaahto

Cooking time

< 30 min

For how many people

3 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

Ainekset:

6 mandariinia
4 kiiviä
3 dl kuohukermaa (laktoositon)
hunajaa/muu makeutus
250 g rahkaa (laktoositon)
1,5 dl Verso Härkäpapugranolaa

Valmistus:

Vaahdota ja makeuta kerma. Leikkaa 2 mandariini ja 2 kiivi pieniksi paloiksi. Sekoita rahka kermavaahtoon. Purista 1 mandariinin mehu ja sekoita se vaahtoon. Sekoita hedelmäpalat vaahtoon.

Kuori ja siiivuta 3 mandariinia ja 2 kiiviä.

Asettele granolat lasiastioiden pohjalle. Asettele hedelmäsiivut lasiastioihden reunoille – säästä mandariinisiivuja pinnalle. Lusikoi päälle vaahtoseos. Asettele vielä pinnalle mandariinisiivujen puolikkaita ja granolaa.

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>