Granolainen Panna Cotta

Cooking time

> 60 min

For how many people

4 henkilölle

Level of difficulty

Keskivaikea

Print the page

Ainekset:

2 dl kermaa (laktoositon)
3 dl paksua jogurttia (laktoositon)
3 liivatelehteä
1 tl vaniljauutetta
2 tl vaniljasokeria (tai 5 rkl steviaa)
2 dl Verso Härkäpapugranola Karpaloa
1 granaattiomena

 

Valmistus:

Liota liivatteita kylmässä vedessä 5 min. Kiehauta kerma, kaada se uuteen astiaan ja sekoita joukkoon puristellut liivatteet.

Sekoita kermaan makeutus, jogurtti ja 1 dl härkäpapugranola karpalo. Kaada seos tarjoiluastioihin ja nosta jääkaappiin hyytymään yön yli (tai muutamaksi tunniksi).

Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet. Asettele pannacotta-annosten pinnalle loput granolat ja granaattiomenan siemenet.

 

Vinkki! Saat reseptistä vegaanisen korvaamalla liivatelehdet kasviperäisellä hyytelöintiaineella, jogurtin kasvijogurtilla ja kerman kasvikermalla.