Aasialaiset Härkis®-pullat

Cooking time

< 30 min

For how many people

10 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

Ainekset:

1 pkt/250 g Härkis® Original Pyöryköitä
1 rkl rypsiöljyä
2 tl seesamiöljyä
1/ 2 dl makeaa chilikastiketta

Lisäksi
1 iso porkkana
100 g retikkaa
1 rkl riisiviinietikkaa tai väkiviinaetikkaa
1/ 2 punainen chili
sydänsalaattia tai pienilehtistä salaattia
tuoretta korianteria

Valmistus:

Valmistele ensin täytteet. Kuori ja raasta porkkana ja retikka ohuiksi suikaleiksi. Apuna voit käyttää juliennerautaa. Pyörittele kasvisraasteet etikan kanssa kulhossa ja anna maustua hetken. Hienonna chili ja pese ja irrota salaatinlehdet. Kuumenna pannulla rypsi- ja seesamiöljy. Lisää pyörykät ja paista, kunnes pyörykät saavat kauttaaltaan hieman väriä ja lämpenevät. Lisää chilikastike ja ravista aineksia, jotta kastike tarttuu pyöryköihin. Jaa salaatinlehdet tarjoiluvadille ja nosta jokaiselle nokare kasvisraastetta. Nosta päälle pyörykät ja koristele hienonnetulla chilillä ja korianterilla.

Vinkki: Aasialaisittain aateloidut pyörykät sopivat myös pastan tai nuudeleiden kanssa tarjoiltuna.