Avokadojäätelö

Cooking time

> 60 min

For how many people

4 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

Ainekset:

Verso Härkäpapugranolaa (Natural/Karpalo)
3 avokadoa
1/2 sitruunan mehu
1 dl kookosmaitoa
1 dl kuohukermaa (laktoositon)
1 dl Härkäpapurouheseosta
hunajaa makeutukseksi
granolaa

Valmistus:

Lisää kaikki aineet tehosekoittimeen (paitsi granola, joka vasta koristeluksi). Huom! Kookosmaito itsessään on niin makeaa, että hunajaa kannattaa laittaa aika vähän. Sekoita massa tasaiseksi, paitsi Härkäpapurouheseos, joka tuo hyvin rapeutta nice creamiin. Laita pakastimeen ja sekoita massaa noin tunnin välein. Muutaman tunnin päästä valmista! Ripottele annosten päälle vielä härkäpapugranolaa koristeluksi.

Vinkki! Nice creamissa ei ole samoja säilöntäaineita kuin normaalissa kaupan jäätelössä, joten se jäätyy helposti kivikovaksi. Pehmitä jäätelöä vesihauteessa ennen tarjoilua, jos se on ollut pitkään pakastimessa. Älä sulata liikaa. Pian koostumus on täydellistä hyvinä jäätelöpalloina syötäväksi.

Saat reseptistä vegaanisen korvaamalla kuohukerman kasvikermalla.

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>