BBQ HÄRKIS®-kebakot

Cooking time

30-60 min

For how many people

4 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

Ainekset:

200 g jauhoisia perunoita
1 pkt/250 g HÄRKIS® BBQ
2 kananmunaa
2 rkl tomaattisosetta
öljyä paistamiseen

 

Valmistus:

Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Anna hetken jäähtyä. Kuori ja raasta perunat kulhoon. Sekoita joukkoon HÄRKIS®, kanamunat ja tomaattisose. Vaivaa seos huolella tasaiseksi. Muotoile massasta kostutetuin käsin noin 10 sentin pituisia kepakkoja. Paista kepakot keskilämmöllä varovaisesti pyöritellen kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Tarjoile vihannesten tai salaatin kera.

Vinkki: Vegaaniset kebakot syntyvät ilman kanamunaa. Tällöin rakenne jää aavistuksen pehmeämmäksi.