Chili con Härkis®

Cooking time

< 30 min

For how many people

4 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

Ainekset:

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
1 tl jauhettua juustokuminaa
1 prk/400 g tomaattimurskaa
1 prk(290/175 g) kidneypapuja
2 rkl tomaattisosetta
1-2 dl vettä
1 rkl fariinisokeria
1 tl suolaa
0,5 tl rouhittua mustapippuria
1 chili
1 paprika
1 pk/250g Härkis® BBQ/Original/Texmex

 

Valmistus:

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulia öljyssä pannulla hetken aikaa. Lisää joukkoon murskatut valkosipulinkynnet  ja juustokumina ja kääntele vielä muutama minuutti. Lisää tomaattimurska ja huuhdellut ja valutetut kidneypavut sekä tomaattisose ja vesi. Mausta seos fariinisokerilla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Halkaise chili ja poista kanta, siemenet ja vaaleat osat. Pilko chili ja paprika. Lisää Härkiksen® kanssa kastikkeen joukkoon anna kuumentua. Tarjoile pääruokana riisin kera tai naposteluruokana tortillalastujen kanssa.