Granola-tuorepuuro

Cooking time

> 60 min

For how many people

2 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

Ainekset:

3 dl Verso Härkäpapugranola Karpaloa
3 rkl pellavansiemeniä
3 dl paksua jogurttia (laktoositon tai vähälakt.)
1 dl vettä
1-2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
1 tl vanilja-aromia
2 dl pakastemustikoita
Muutama tippa vanilja-aromia
Pinnalle: härkäpapugranolaa, mustikoita, vadelmia, kiiviä ja mandariinia

Valmistus:

Sekoita kaikki tuorepuuron ainekset keskenään. Laita puuro yöksi (tai ainakin tunniksi) kylmään. Jos otat tuorepuuroa evääksi, laita annos valmiiksi kannelliseen astiaan. Asettele astioihin ja koristele esim. granolalla, siemenillä, pähkinöillä, kookoshiutaleilla, marjoilla ja hedelmillä.

Vinkki! Saat reseptistä vegaanisen korvaamalla jogurtin kasvijogurtilla.

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>