Härkäpapu-omenapaistos

Cooking time

< 30 min

For how many people

6 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

Ainekset:

5 omenaa
2 tl kanelia

Muruseos:
100 g voita tai margariinia
2 dl Härkäpapurouheseosta
3 dl kaurahiutaleita
1,5 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria

Valmistus:

Kuori ja lohko omenat. Levitä omenat annosvuokiin tai yhteen suurempaan piirakkavuokaan ja ripottele päälle kaneli. Sekoita hieman, jotta kaneli leviää tasaisesti. Sulata kattilassa rasva. Nosta syrjään ja sekoita joukkoon muruseoksen loput aineet. Sekoita tasaiseksi. Levitä muruseos omenoiden päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Vinkki: Härkäpapu-omenapaistos saa herkullisen lisän muruseoksen joukkoon rouhitusta tummasta suklaasta. Kokeile myös jälkiruokaa vaihtamalla omenat kesän marjoihin.