Härkäpaputacot

Cooking time

30-60 min

For how many people

3 henkilölle

Level of difficulty

Keskivaikea

Print the page

Ainekset:

6-7 kpl

n. 1 pieni kukkakaali (tai puolikas isosta)
2 dl Härkäpapurouheseosta
suolaa, pippuria
paprika- ja chilijauhetta
2 kananmunaa

Täyteidea:
Avokadoa
Katkarapuja tilliliemessä
Lehtikaalia
Murustettua fetaa (laktoositon)

Valmistus:

Hurauta kukkakaali tehosekoittimella hienoksi muruiksi. Laita kukkakaalimurut kolmeksi minuutiksi mikroon. Laita kangaspala (esim. iso lautasliina) kulhon pohjalle. Kaada sen päälle kukkakaalimurut, käännä kangas pieneksi säkiksi murujen ympärille ja puristele säkkiä niin, että ylimääräinen neste valuu pois. Hurauta härkäpavut jauheeksi tehosekoittimessa tai yleiskoneen silppurissa. Laita kulhoon kukkakaalimurut, härkäpapujauhe, mausteet ja kananmunat ja sekoita ne keskenään taikinaksi. Levitä leivinpaperiarkki uunivuoalle. Ota taikinasta käteen palloja ja painele ne leivinpaperille littanoiksi littanoiksi taco-letuiksi. Kypsennä ne 200 asteessa 10 minuuttia / puoli,  yhteensä 20 min. Tacot ovat pehmeitä ja sopivat hyvin täytteiden kanssa syötäviksi sekä lämpiminä että kylminä.

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi