HÄRKIS® & kukkakaalinachot

Cooking time

30-60 min

For how many people

4 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

Ainekset:

1 HÄRKIS® Texmex 1 pieni kukkakaalia (tai 1 iso)
5 rkl oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta
chilijauhetta
150 g juustoraastetta (laktoositon)
Tuoresalsaa
Guacamolea

Valmistus:

Kuumenna uuni 220 asteiseksi. Pilko kukkakaali paksuiksi ”nacho-siivuiksi” ja asettele siivut uunipellille leivinpaperin päälle. Kaada päälle oliiviöljyä ja sivele se tasaisesti kukkakaaleihin. Mausta kukkakaalit. Laita ne 220 asteiseen uuniin 20 minuutiksi, kokeile että kukkakalit ovat pehmenneet, mutta eivät löystyneet liikaa. Ota pelti uunista. Laske uunin lämpötila 200 asteeseen. Ripottele kukkakaalien päälle Härkis Texmex ja juustoraaste. Nosta kukkakaalit takaisin uuniin 5 mintuutiksi kunnes juustoraaste sulaa ja HÄRKIS® Texmex kuumenee.Nosta pelti uunista asettele pinnalle guacamolea (ohje täällä) ja tuoresalsaa (ohje täällä).

Vinkki! Saat reseptistä vegaanisen jättämällä juustoraasteen pois.

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>