HÄRKIS®-sydämet & hernemousse

Cooking time

30-60 min

For how many people

1 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

Ainekset:

Sydämet:
1 pkt HÄRKIS® Original
oliiviöljyä ja/tai voita (laktoositon) paistamiseen
sormisuolaa

Mousse:
2 dl pakasteherneitä (tai tuoreita)
1 dl kuivattuja manteleita (tai jauhetta)
1 dl hienonnettua Verso Härkäpapurouheseosta
1 luomulimen mehu
2 tl raastettua luomulimen kuorta

Valmistus:

HÄRKIS®-sydämet:

Puristele HÄRKIKSESTÄ® käsin taikinamaista. Painele sitä kiinteäksi piparkakkumuotin sisälle. Lämmitä pannulla. Lisää hieman sormisuolaa valmiin HÄRKIS®-sydämen pinnalle.

Härkäpapurouheseos-hernemousse:

Sulata pakasteherneet. Jos käytät kokonaisia manteleita ja haluat erittäin sileän mousseen, kannattaa manteleita ensin liottaa vedessä yön yli. (Voit käyttää myös sellaisenaan.) Hienonna mantelit ja härkäpapu rouheseos tehosekoittimessa jauheeksi. Lisää kaikki aineet ja soseuta tasaiseksi.

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>