Härkis® -pihviratatouille

Cooking time

30-60 min

For how many people

8 henkilölle

Level of difficulty

Keskivaikea

Print the page

Ainekset:

2 pkt Härkis® Itämaisia pihvejä (8 kpl)
1 bataatti
1 munakoiso
2 punasipulia
1 kesäkurpitsa
4 tomaattia
2 mozzarellaa (laktoositon)
puolikkaan sitruunan mehu
reilusti tuoretta basilikaa ja timjamia
inkivääriä
4 valkosipulin kynttä
n. 70-100 g cashew pähkinöitä
2,5 dl tomaattimurskaa

Valmistus:

Aseta uuni 200 asteeseen. Siivuta bataatti, munakoiso ja sipulit n. 1 cm paksuisiksi ja sivele oliiviöljyä reilusti molemminpuolin, etenkin munakoisoihin. Laita uuniin 30 minuutiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli ja inkivääri. Siivuta kesäkurpitsa, tomaatit ja mozzarella. Ota bataatti-, munakoiso ja sipulisiivut uunista. Asettele uunivuokaan (tai kahteen) uunista tulleet sekä vasta siivutetut kasvikset, mozzarellat sekä itämaiset Härkis®-pihvit. Ripottele hienonnettu inkivääri ja valkosipuli ruoan päälle ja purista sitruunan mehua reilusti. Levitä tomaattimurska ja basilika sekä timjami. Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Vinkki! Saat reseptistä vegaanisen jättämällä mozzarellan pois.

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>