Härkis®-pyörykkäsubit

Cooking time

< 30 min

For how many people

4 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

Ainekset:

1 patonki
1 pkt/250 g Härkis® Original Pyöryköitä

Tomaattikastike:
1 prk/400 g tomaatti-pizzakastiketta
0,5 dl vettä
0,5 dl tomaattisosetta
1 rkl balsamviinietikkaa
1 rkl fariinisokeria

Valkosipuli-yrttivoi:
75 g huoneenlämpöistä voita
1 pieni raastettu valkosipuli
2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
rucolaa
parmesanjuustoa

 

Valmistus:

Kiehauta ensin tomaattikastikkeen ainekset. Nosta joukkoon Härkispyörykät ja anna niiden lämmetä. Sekoita valkosipuli-yrttivoin ainekset keskenään. Paloittele patonki kolmeen tai neljään osaan. Leikkaa palat pitkältä sivulta auki niin, että leivät jäävät yhteen. Levitä palat auki kirjamaisesti uunipellille ja sivele leiville maustevoita. Paahda 225 asteisessa uunissa 5–6 minuuttia. Nostele leipien väliin rucolasalaattia ja Härkispyörykkäkastiketta. Raasta pinnalle parmesaanijuustoa.