HÄRKIS® -täytteiset kurpitsat pestolla

Cooking time

> 60 min

For how many people

8 henkilölle

Level of difficulty

Keskivaikea

Print the page

Ainekset:

1 iso myskikurpitsa
1 paketti HÄRKIS® Originalia
1 granaattiomenan siemenet
50-100 g fetaa (laktoositon)
oliiviöljyä

Pestoon:
100 g pistaasipähkinöitä
70 g parmesaania
reilu kourallinen tuoretta basilikaa
reilu kourallinen tuoretta korianteria
1 sitruunan mehu
oliiviöljyä

Valmistus:

Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Leikkaa myskikurpitsa neljään osaan ja hiero pinnalle reilusti oliiviöljyä. Laita lohkot uuniin 50 minuutiksi. Tee seuraavaksi pesto: sekoita tehosekoittimella pistaasit ja parmesaani sekä oliiviöljyä (sen verran, että tahnasta tulee sopivan tahmeaa, muttei liian ohutta). Lisää joukkoon yrtit ja sitruunan mehu. Sekoita kunnolla ja lisää joukkoon sitruunan mehu ja tarvittaessa oliiviöljyä. Laita pesto jääkaappiin vetäytymään. Täytä myskikurpitsat HÄRKIKSELLÄ®. Laita takaisin uuniin n. 10 minuutiksi, kunnes kurpitsat ovat pehmentyneet kunnolla. Levitä myskikurpitsoiden päälle pesto, murusteltu feta ja granaattiomenan siemenet.

Vinkki! Saat reseptistä vegaanisen jättämällä fetan ja parmesaanin pois.

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>