Jouluinen banaanikakku

Jouluinen banaanikakku

Cooking time

> 60 min

For how many people

6 henkilölle

Level of difficulty

Keskivaikea

Print the page

Ainekset:

1 dl kookosjauhetta
1 dl mantelijauhetta (tai 2 dl haluamiasi leivontajauhoja)
1 dl Verso Härkäpapurouheseosta
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl kanelia
1 tl neilikkaa
1 tl kardemummaa
1 tl pomeranssia
1 tl tuoretta inkivääriä
4 todella kypsää banaania
3 kananmunaa
3 rkl voita/margariinia (laktoositon)
0,5 dl hunajaa/siirappia/viikunaa (tai maun mukaan sokeria / makeutusainetta)

 

Valmistus:

Hienonna härkäpapurouheseos tehosekoittimessa jauhemaiseksi. Sekoita kaikki kuivat aineet (rouheseos, jauheet/jauhot, mausteet, suola, leivinjauhe) keskenään. Pilko ja muussaa banaani. Riko haarukalla munat ja sekoita ne banaaneihin. Lisää muussiin kookosöljy. Sekoita kaikki aineet keskenään ja lado haluamasi malliseen kakkuvuokaan. Asettele pinnalle koristeita, esim. banaanisiivu/pähkinöitä/ joulupipareita. Paista 180 asteessa uunin keskitasolla n. 45 min.