Kukkakaalikanapata

Cooking time

30-60 min

For how many people

6 henkilölle

Level of difficulty

Keskivaikea

Print the page

Ainekset:

800 g kanaa
suolaa ja pippuria
hieman chiliä ja tabascoa
200 g Verso Härkäpapurouheseosta
1 iso kukkakaali
1 iso parsakaali
2 dl vettä
1 prk kermaa (laktoositon)
150 g fetaa (laktoositon)
50 g juustoa (laktoositon)
oliiviöljyä paistamiseen

Valmistus:

Huuhtele ja pilko kukka- ja parsakaalit ja lado ne sekaisin uunivuokaan. Lisää päälle vesi ja kypsytä uunissa 225 asteessa 30 minuuttia. Kypsytä samalla kanasuikaleet pannulla öljyssä. Mausta kanat. Jauhaise Verso härkäpapurouheseos hienommaksi tehosekoittimessa. Kun kaalit ovat kypsyneet puoli tuntia, nosta vuoka uunista ja yhdistä ja sekoita kaikki aineet. Lisää sekaan kerma. Lohko pinnalle reilusti fetaa ja juustoa. Laita vuoka takaisin uuniin ja kypsytä vielä 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen nauttimista.

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>