Kirsikkatomaatti-härkäpapupasta

Cooking time

< 30 min

For how many people

4 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

Ainekset:

300 g pastaa, esim. putkispagettia

Kirsikkatomaatti-härkäpapukastike:
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl öljyä
1 prk (400 g/240 g) säilykekirsikkatomaatteja
1 dl vettä
2 rkl tomaattisosetta
1 rkl fariinisokeria
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
ripaus chilirouhetta
1,5 dl härkäpapurouheseosta

Lisäksi:
1-2 dl pecorino-lastuja
tuoretta basilikaa

 

Valmistus:

Nosta pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita öljyssä pannulla hetken aikaa. Kaada pannulle kirsikkatomaatit ja huuhtele purkki vedellä. Lisää pannulle neste, tomaattisose ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua 10 minuuttia. Lisää pannulle härkäpapurouhe. Valuta pasta ja säästä puoli desiä keitinliemestä. Lisää pasta kastikkeen joukkoon keitinliemen kanssa. Nostele ainekset sekaisin. Annostele kirsikkatomaatti-härkäpapupasta lautasille ja tarjoa pecorino-lastujen ja hienonnetun basilikan kanssa.