Pinaatti-härkäpapuletut

Cooking time

30-60 min

For how many people

4 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

Ainekset:

2 kananmunaa
5 dl maitoa (laktoositon)
2,5 dl vehnäjauhoja
1 pss (150 g) pakastepinaattia
2 dl Härkäpapurouheseosta
2 rkl juoksevaa margariinia (laktoositon)
1 tl suolaa
ripaus sokeria ja rouhittua mustapippuria
paistamiseen juoksevaa margariinia (laktoositon)
puolukkahilloa

Valmistus:

Sekoita kulhossa munat, maito ja vehnäjauhot tasaiseksi seokseksi. Sulata pinaatinpalat mikrossa ja lisää taikinaan härkäpapurouheen kanssa. Lisää margariini ja mausteet. Anna taikinan turvota viileässä puolisen tuntia. Kuumenna rasvaa lettupannulla ja paista pannulla pieniä, ohuita lettuja. Tarjoa puolukkahillon kera.

Vinkki: Jauha härkäpapurouhetta teholeikkurissa muutama minuutti. Lisää karkea rouheseos taikinaan, niin voit vähentää vehnäjauhojen määrää vajaalla desillä. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.