Runsasproteiininen Italian pizza

Cooking time

30-60 min

For how many people

4 henkilölle

Level of difficulty

Keskivaikea

Print the page

Ainekset:

Pohja:
1 kg maitorahkaa
1 dl Verso Härkäpapurouheseosta
1 tl leivinjauhetta
2 dl juustoraastetta
2 kananmunaa
suolaa

Täyte:
1 prk tomaattimurskaa
yrttejä
valkosipulia
800 g ilmakuivattuja kinkkusiivuja
3 isoa tomaattia
2 mozzarellaa
aurinkokuivattuja tomaatteja
oliiveja

 

Valmistus:

Pohja
Kananmunat rikotaan ensin haarukalla, leivinjauhe sekoitetaan härkäpapurouheeseen, sitten sekoitetaan kaikki aineet keskenään. Lusikoidaan ohueksi levyksi pellille leivinpaperin päälle tai suoraan omille uuninkestäville lautasilleen. Paista 200 asteessa ensin n. 10 min. ja lisää sitten täyte.

Levitä tomaattimurska pizzapohjien päälle. Viipaloi tomaatit ja mozzarella ja asettele täytteeksi ilmakuivatun kinkun kera. Säästä muutama kinkkuviipale lisättäväksi paiston jälkeen. Täytteen lisäämisen jälkeen laita takaisin uuniin 10 minuuutiksi. Anna vetäytyä hetki huoneenlämmössä ja lisää pinnalle reilusti rucolaa, muutama oliivi, raastettua parmesaania, oliiviöljyä, pari kinkkusiivua ja pippuria myllystä.

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>