Vadelmaiset granolapatukat

Cooking time

30-60 min

For how many people

4 henkilölle

Level of difficulty

Keskivaikea

Print the page

Ainekset:

2,5 dl Verso Härkäpapugranolaa
100 g pakastevadelmia
3 tkl kookoshiutaleita
3 rkl kookosöljyä
2 rkl avagesiirappia tai hunajaa
1 tl kanelia

Pinnalle:
0,5 dl Verso Härkäpapugranolaa
50 g Pakastevadelmia
1 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 rkl Mantelihiuteleita

Valmistus:

Sulata kookosöljy lämpimässä vesihauteessa juoksevaksi. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi tehosekoittimessa tai yleiskoneen silppurissa. Levitä massa leivinpaperille n. 1 cm paksuiseksi levyksi. Painele vadelmia, Härkäpapugranolaa ja mantelihiuteleita levyn pinnalle. Pirskottele päälle agavesiirappia tai hunajaa. Paahda uunin keskiosssa 175 asteessa 20-25 min. kunnes massa on tiiviin rapeaa ja pinnassa on hieman väriä. Jäähdytä ja leikkaa terävällä veitsellä patukoiksi.

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>