Vesimeloni-vuohenjuustosalaatti granolalla

Cooking time

< 30 min

For how many people

4 henkilölle

Level of difficulty

Helppo

Print the page

Ainekset:

Kahdelle ruokasalaattina tai neljälle alkuruokana

100 g baby-pinaattia
puolikas minivesimeloni
1 iso avokado
200 g vuohenjuustoa (laktoositon)
1 dl Verso Härkäpapugranola Karpaloa
kourallinen tuoretta minttua
1 sitruunan mehu

Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl tummaa balsamiviinietikkaa
2 tl hunajaa
suolaa, pippuria

Valmistus:

Kuori, puhdista ja pilko vesimeloni, avokado ja mansikat. Irrota pinaatinlehdistä varret. Asettele kulhoon sekaisin ja kerroksittain pinaatinlehdet, vesimeloni- ja avokadokuutiot, palastellut mansikat ja vuohenjuustot. Ripottele pinnalle reilusti Härkäpapugranoa Karpaloa. Purista salaatiin sitruunanmehu. Sekoita keskenään kastikeaineet ja tarjoa salaatin kanssa.

Vinkki! Saat salaatista vegaanisen jättämällä vuohenjuuston pois ja vaihtamalla hunajan siirappiin.

Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>