22.12.2017

Dennis lanseeraa Härkis®-pizzan

Vegebuumi ei ole mikään tähdenlento, vaan se on tullut jäädäkseen. Dennis vastaa kysynnän kasvuun lanseeraamalla vegaanisen Härkis®-pizzan. Uutuuspizzaa saa ruokakaupoista marraskuun alusta lähtien.

– Härkis®-pizzan tuotekehitys lähti käyntiin puhtaasti asiakaspalautteiden pohjalta. Kuluttajat ovat toivoneet, että valmistaisimme vegaanipizzaa ruokakauppojen valikoimiin. Samanaikaisesti myös kauppiaat lähestyivät meitä toivoen kasvispizzaa täydentämään vegehyllyjen valikoimaa. Valitsimme kasvispizzan pääraaka-aineeksi Härkis®Originalin eli härkäpavun, joka on kotimainen 100-prosenttisesti kasvisperäinen vaihtoehto lihalle, kertoo Dennis Food Factoryn liiketoimintajohtaja Olli Suominen.

Denniksen Härkis®-pizzan täyteläinen maku hurmaa vaativammankin herkkusuun. Pizzan herkullisuuden salaisuus piilee rapean pohjan ja runsaan täytteen liitossa. Härkis®-pizza paistetaan aidossa arinauunissa ja se valmistetaan käsityönä parhaita raaka-aineita käyttäen.

Härkis®-pizza leivotaan Denniksen omalla reseptillä valmistettuun pohjaan, jonka päälle levitetään tunteja haudutettu ja huolella maustettu tomaattikastike. Nimensä mukaisesti Härkis®-pizzan täytteenä on reilusti Härkis®Originalia, pehmeää vegaanista juustoa ja mehukkaita tomaattikuutioita. Puhtaita, raikkaita makuja aina viimeiseen suupalaan asti.

Dennis on kotimainen perheyritys ja ruokabrändi, jonka juuret ovat ravintolatoiminnassa. Yrityksen liiketoimintaan kuuluu Kaarinassa sijaitseva Dennis Food Factory pizzaleipomo sekä Helsingissä, Kirkkonummella ja Turussa toimivat Ristorante Dennis-ravintolat. Dennis työllistää yhteensä noin 120 henkeä. Yrityksen missio on parantaa arjen ruokailuelämyksiä Ivalosta Hankoon. Dennis – Good food and feeling since 1975. www.dennis.fi

Lisätietoja
Liiketoimintajohtaja Olli Suominen, Dennis Food Factory, puh. 050 381 9228

Tuotepäällikkö Sonja Hakala, Verso Food Oy, puh. 0400 583 211