HÄRKIS-PÄIVÄ ammattikeittiöille

HÄRKIS-PÄIVÄ on helppo ja maukas tapa järjestää kasviruokapäivä asiakkaittesi iloksi. Voit tilata HÄRKIS-PÄIVÄN teemamateriaalit kätevästi sähköpostilla ja lisäksi voit ladata alla olevista linkeistä HÄRKIS-PÄIVÄN ruokalistapohjan ja ruoka-annosten nimilappuja käyttöösi.

Voit toteuttaa HÄRKIS-PÄIVÄN helposti testatuilla HÄRKIS® -ruokaohjeilla, jotka voit ladata alla olevasta linkistä. HÄRKIS® on gluteeniton, maidoton, soijaton ja vegaani proteiinin lähde, joten sillä toteutat helposti kaikille ruokailijoille sopivan HÄRKIS-PÄIVÄN aterian.”

Lataa materiaalit

Annoslappupohja (PDF)

HÄRKIS®-ruokaohjeet (PDF)

HÄRKIS®/Verso-tuotteet (PDF)

Ruokalistapohja (Word)

 

Tilaa materiaalipaketti sähköpostilla

Voit tilata maksuttoman materiaalipaketin lähettämällä alla olevat tiedot osoitteeseen tilaukset@versofood.fi. Tästä osoitteesta voit myös pyytää lisätietoa materiaalipaketin sisällöstä. Toimitamme materiaalit mahdollisimman pian tilauksesta. Saat tilauksestasi vahvistuksen sähköpostiisi.

– Tilaaja
– Ravintola(t), jossa päivä toteutetaan
– Toimitusosoite
– Tilaajan puhelinnumero
– Tilaajan sähköpostiosoite

Huomioithan, että jos tilaat teemamateriaaleja useampaan toimipisteeseen, ne toimitetaan keskitetysti yhteen osoitteeseen!

Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, vaan ainoastaan tilaus- ja toimitusvahvistuksen lähettämistä varten sekä toimitusketjun sujuvuuden varmistamiseksi.

Kaipaatko lisäapua?

Ota reippaasti yhteyttä – autamme mielellämme:

Minna Ottavainen, Myyntipäällikkö (HoReCa ja teollisuus)
050 5694 196
minna.ottavainen@versofood.fi

Sonja Hakala, Tuotepäällikkö (markkinointi, tuotehallinta)
0400 583 211
sonja.hakala@versofood.fi