20.08.2018

Ope, hei – osallistu HÄRKIS-PÄIVÄ -lempparikilpailuun

Tämän kilpailun tarkoituksena on toimia osana kotitalousopetusta. Tehtävä on yksinkertainen: anna oppilaiden suunnitella vegeresepti Härkiksestä. Samalla he oppivat lisää ateriakokonaisuudesta, lautasmallista, raaka-aineista, mitoista ja reseptiikasta.

Tee näin

1. Lataa opetusmateriaali tästä sekä oppilaille annettavat materiaalit tästä

2. Lukaise vielä kerran ohjeet ja säännöt tästä 

3. Sitten vaan suunnittelemaan!

Kilpailut

Reseptikilpailu

Anna opetusryhmäsi suunnitella yksi tai useampi pää- tai väliruokaresepti HÄRKIS® Original tai HÄRKIS® Tex Mex -tuotteista. Valmistakaa reseptit tunnilla ja kuvatkaa ne. Kirjoittakaa reseptit reseptipohjiin ja lähettäkää ne kuvineen 5.11.2018 mennessä osoitteeseen info@versofood.fi

Kuvahaaste Instagramissa

Voitte julkaista annoksesta otetun kuvan joko opettajan tai koulun Instagram-tilillä. Kuvaan tulee lisätä hashtagit #härkispäivä #härkislemppari #versofood sekä tagi @versofood. Näin erotamme kilpailuun kuuluvat kuvat muista. Liittäkää kuvaan koulun ja opetusryhmän tunniste. Huomioittehan, että tilin on oltava julkinen eikä oppilaiden kasvojen tule näkyä kuvassa.

Voittajat ja palkinnot

Voittajat valitsee joukko ruoka-alan ja ruokakasvatuksen ammattilaisia. Raati valitsee voittajat Verso Foodin esikarsinnan perusteella. Voittajat julkistetaan viimeistään 28.11.2018.

Pääpalkinto
Voittajaresepti palkitaan koko koulun käyttöön tulevalla Fiskars-kattilasarjalla. Lisäksi kukin reseptin tehneistä oppilaista saa Helppo olla vege -keittokirjan sekä Verso Foodin härkäpaputuotteita.

Kunniamaininta
Kunniamaininnalla palkitun reseptin tekijät palkitaan Verso Foodin härkäpaputuotteilla. (1 kpl/oppilas).

Kuvahaaste
Voittajakuvaan merkitty opetusryhmä palkitaan Helppo olla vege -keittokirjalla (1 kpl/oppilas).