15.03.2017

Pääsiäisen härkäpapumenu

Alkuruoat ja naposteltavat

Pääruokaa odotellessa vieraille voi tarjota aasialaisittain maustettuja HÄRKIS®-pyöryköitä näyttävissä salaattiveneissä. Helpot HÄRKIS®-hyrrät sopivat varmasti myös juhlaväen nuorimmaisille etenkin HÄRKIS® Originalista tehtyinä!

 

Raikkaat ja ruokaisat salaatit

Salaatti tasapainottaa mukavasti muuten perinteisen raskaita pääsiäisruokia ja toimii parhaimmillaan myös lisukkeena. Kokeile hedelmäisen raikasta mutta lämmintä HÄRKIS®-salaattia tai ilahduta vieraitasi ruokaisalla Kofta-couscous-salaatilla, jonka kruunaa mausteinen Harissa-kastike.

 

Pääruoaksi uuniruokaa

Pääruokaan kannattaa panostaa, paitsi vaivaa myös hieman aikaa. Suosittelemme uunissa paahdettua kukkakaalta HÄRKIS®-salaatin ja vuohenjuustokastikkeen kera. Jos haluat päästä helpommalla, muttet välttämättä nopeammin, ovat HÄRKIS®-täytteiset uunibataatit omiaan pääsiäisen juhlapöytään – niin maultaan kuin väreiltäänkin! Kaikista kiireisimmälle suosittelemme itämaista pikajuhlaruokaa: Itämaisia HÄRKIS®-pihvejä, curryriisiä ja raitakastiketta.

 

Jälkiruoaksikin härkäpapua

Pääsiäiseen istuvan jälkiruoan loihdit myös Verson tuotteista. Kokeile Härkäpapurouheseosta herkullisessa Raakasuklaavanukkaassa tai pirteässä Minttusuklaamoussessa. Verso Härkäpapugranolasta ja appelsiineista loihdit vuorostaan näyttävän appelsiinijälkkärin.