Tietoa evästeistä
Käytämme evästeitä, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustollamme. Klikkaa linkkiä saadaksesi lisää tietoa evästeistä.
> 60 min
4 henkilölle
Keskivaikea
2 dl kermaa (laktoositon)
3 dl paksua jogurttia (laktoositon)
3 liivatelehteä
1 tl vaniljauutetta
2 tl vaniljasokeria (tai 5 rkl steviaa)
2 dl Verso Härkäpapugranola Karpaloa
1 granaattiomena
Liota liivatteita kylmässä vedessä 5 min. Kiehauta kerma, kaada se uuteen astiaan ja sekoita joukkoon puristellut liivatteet.
Sekoita kermaan makeutus, jogurtti ja 1 dl härkäpapugranola karpalo. Kaada seos tarjoiluastioihin ja nosta jääkaappiin hyytymään yön yli (tai muutamaksi tunniksi).
Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet. Asettele pannacotta-annosten pinnalle loput granolat ja granaattiomenan siemenet.
Vinkki! Saat reseptistä vegaanisen korvaamalla liivatelehdet kasviperäisellä hyytelöintiaineella, jogurtin kasvijogurtilla ja kerman kasvikermalla.