Tietoa evästeistä
Käytämme evästeitä, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustollamme. Klikkaa linkkiä saadaksesi lisää tietoa evästeistä.
> 60 min
2 henkilölle
Helppo
3 dl Verso Härkäpapugranola Karpaloa
3 rkl pellavansiemeniä
3 dl paksua jogurttia (laktoositon tai vähälakt.)
1 dl vettä
1-2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
1 tl vanilja-aromia
2 dl pakastemustikoita
Muutama tippa vanilja-aromia
Pinnalle: härkäpapugranolaa, mustikoita, vadelmia, kiiviä ja mandariinia
Sekoita kaikki tuorepuuron ainekset keskenään. Laita puuro yöksi (tai ainakin tunniksi) kylmään. Jos otat tuorepuuroa evääksi, laita annos valmiiksi kannelliseen astiaan. Asettele astioihin ja koristele esim. granolalla, siemenillä, pähkinöillä, kookoshiutaleilla, marjoilla ja hedelmillä.
Vinkki! Saat reseptistä vegaanisen korvaamalla jogurtin kasvijogurtilla.
Reseptin on tuottanut Inspirations-blogi >>