Tietoa evästeistä
Käytämme evästeitä, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustollamme. Klikkaa linkkiä saadaksesi lisää tietoa evästeistä.
30-60 min
10 henkilölle
Helppo
0,5 l maitoa (laktoositon)
1 tl suolaa
1/3 tl kuminaa
1/3 tl anista
1/4 dl pellavansiemeniä
1/4 dl siirappia
1,5 dl kaurahiutaleita
4 dl ohrajauhoja
50 g hiivaa
1 dl juoksevaa margariinia (laktoositon)
8-10 dl vehnäjauhoja
1¼ dl Härkäpapurouheseosta
Lämmitä maito, lisää joukkoon mausteet, pellavansiemenet, siirappi, kaurahiutaleet, ohrajauhot, hiiva, margariini ja vehnäjauhot. Lisää taikinan vaivauksen loppuvaiheessa härkäpapurouheseos. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.
Leivo härkäpapusämpylät. Paista 200⁰C:ssa uunissa 15-20 min.
Vinkki: voit tehdä sämpylöistä vegaanisia valitsemalla maidottoman rasvan.